onsdag 2 maj 2012

Aprilslut och majbörjan...

Ja så fort kan 4 dagar gå...här kommer en resume från några härliga dagar:

Ifredags kväll anlände vi till Spånga,resan gick bra ett litet brejk i Linköping för skoköp.
Så kul att träffa fam Almgren igen, allt känns så naturligt ihop på nåt vis.
Paj o sallad smakde gott, med ananas under ett"litet" toscatäcke, mums. Se´n kröp vi ner till vår våning. Så många glada skratt !
Dom bor ju nästan granne med Carl Gustaf så lördag förmiddag åkte vi till honom ute på Drottningholm, tyckte jag såg han vinka i ett fönster, men jag e ju lite blyg så jag tittade bort, hur skulle jag bete mig om jag blivit inbjuden på kaffe. Nää, det hoppade jag... men Scotty (värdfam. hund) fick en rolig stund ute på ett område där alla hundar träffades UTAN KOPPEL. Vilken syn det var så mysigt.
Tillbaka till Spånga för dusch och "göra sig lite snyggare" time. Stackars Anne o Björn dom fick då serva, nu skulle vi ju få lunch också, se´n kom vi på pendeltåget in till centralen.
- Tredje stationen går ni av på sa Björn och då gjorde vi de..och tänk det var ju Centralen.
Vi hade fått en karta hur vi skulle gå till Scala teatern, men när jag tog fram den tittade Magnus på mig menade stoppa ner den igen vi ser ju ut som turister..."lantmöss"!

BROLLE jag bara säger det vilken grabb!!! Kunde ha lyssnat i två timmar till på honom. Suverän föreställning. Kvällen fortsatte med ett glas på "skybar" och därefter riktigt god mat på en italiensk restaurang Bistro Boheme. Ja då var väl klockan typ nio, vi skulle ta en kaffe eller nåt på ett mysigt ställe ....men i Stockholm city har dom inte kaffe så dags:) vi åkte hem köpte smågodis och drack kaffe.
Helt lagom i min smak just nu.
Söndag förmiddag åkte vi hem till Hultan igen. Hade köpt ett par leksaker till Otto så han blev glad.

Jo så blev det måndag morgon kl 04.15 då ringer klockan L8 ska upp o jobba. 05.00 ska dörrarna vara upplåsta o lamporna tända. Det gick bra .....
Eftermiddagen firade vi Emelie som fyllt 20 och Henric som ska fylla 18. Vi grillade, spelade spel och hade jättemysigt. Majbrasa på kvällen...ja vi har haft det bra dom här dagarna ni inte hört av mig här. Igår var jag lite avslagen... men har rest mig idag igen.
Här kommer en bild på min idol:

Ha en skön onsdag//L8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar