torsdag 29 mars 2012

Onsdag = minus

Igår diskuterade vi på jobbet vad som kunde vara bäst att satsa på när man vill gå ner i vikt, ni vet mer sallad, promenader INGET GODIS.o sv....

Hej hopp vad det gick bra! INTE!!!

Eftersom jag satsa några kronor på hästarna i går kväll så var jag säker på att jag skulle vinna...
Så efter jag varit o spelat åkte jag till pizzerian o köpte pizza för att fira en seger som aldrig blev av. Alltså minustecknet hamnade på fel ställe kan man säga: i plånboken och inte på vågen! Dumma hästar;))

Så alltså varken vinst eller viktnergång ingen bra summering av onsdagen alltså!//L8
Bättre lycka nästa gång!

onsdag 28 mars 2012

Titta på radio !

En liten morgonblogg kan väl vara på sin plats nån gång!

Jag brukar ju "titta" på radio numera på morgonen..Jo jag vet alla gillar inte inte Rix morronzoo!

Men jag kan inte svika dom nu, dom har ju haft mig med varje dag när åkte till Mörlunda, näääää så sviker man inte Roger, Titti o Ola! Kanske i tramsigaste laget ibland men jag är väl så´n jag också då.

Jag läste att det skulle bli snö till helgen...det var ju precis det jag tänkte när jag ställde undan vinterskorna! Jag ska ha dom framme året runt, då kanske det inte snöar mer.....
Ska bli den nya trendbrytaren...inte mycket shabby chic kanske men jag får hitta på nåt nytt trendnamn!

Ska fuuuundeera under dagen. Vi ska ju vara ute idag o lufta bort alla baciller så då kanske det kommer in nåt nytt fräscht i "hårddisken".

man sviker inte kompisar!
Ha det bra så här mitt i veckan och vi syns i kväll//L8

Vårgrönt!

Idag har det varit en strålande bra dag! Fullt ös på jobbet är väl bara förnamnet men det är det bästa jobb man kan ha.

Näsorna på barnen utsöndrar snor som är lika grönt som knopparna på syrenhäckarna...och sen var det ris till lunch och det kan  jag säga att efter avslutad måltid var såååå tacksam att det var jag som skulle söva dom små liven idag. Ni anar inte vad ris kan göra, jo typ allt annat än att stanna på tallriken eller hamna i munnen. Men vaddå vi har väl alla kladdat med ris när vi var små eller....

Nä ris tror jag inte det serverades dom första 15 åren hemma hos oss. Det var liksom potatis hela veckan,potatis hela , potatis hela veckan lång. Var ju liksom aldrig tal om kolhydrater och sånt  på den tiden, nä potatis var "redig" mat!!

Tillbaka till tisdagen 27 mars 2012, som jag sammanfattar som en helt suverän dag. Om vi inte hade sekretess i vårt yrke skulle jag lägga ut bilder på alla små trollen jag jobbar med , ni skulle dö av avundsjuka.....

I morgon är en annan dag..då ger vi oss ut på skogsutflykt!! Ja ni hör ...vilken jobb !!

Nu har jag inte tid med er mer. Jag tittar ju på 112 på liv o död. Tur i oturen att det brinner ibland om jag säger så ;)

men i morgon tar jag min "kompis" i handtagen och drar i väg till jobbet igen// L8
Min "kompis" !!

måndag 26 mars 2012

löööööv juuu G!

Gästböcker använder man inte längre! men jag har min mamma o pappas och där hittade jag en bra ....

men jag har gjort om den lite efter hur dagen idag känns!

"Min hjärna är idag torr som Sahara men min tacksamhet till min vän Gunilla flödar som Niagara".....// L8

lördag 24 mars 2012

Måste jag skärpa mig???

Go möra!

Ja det verkar bli en go dag också!

När man är liten är det inte alltid lätt att hänga med vad vuxna säger man bildar ´sig en uppfattning av vad saker o ting betyder eller som jag hör helt enkelt fel:

  1. "krambrev"= för mig var det verkligen konstigt att min pappa alltid suckade när han tog posten och sa: - Bara " krambrev"!  (han sa KRAVBREV) varför tyckte han inte om att få krambrev?? Men nu gillar inte jag heller dom där "krambreven"
  2. " han eller hon med stortå"= ofta satt dom vuxna på kalasen och diskuterade att nån hade träffade" den med stortå" och ni som sett mina fötter o tår förstår ju att jag tänkte då måste jag ha stor chans( min stortå är typ 10 cm längre än dom andra eller iallafall 1/2 cm längre) men efter många år kom jag på att dom sa ju : han eller hon med stort H och det förklarade ju en del......
Ja jag kan väl lika gärna bjuda på lite mer  av mina konstigheter så här på lördagmööran...

har en viss förmåga att pilla på saker och ting i alla möjliga situationer varså goda här kommer ett par axplock ( pröva inte....)
  1. Var på Bambugården och åt god mat med vänner för några år sen. Där sitter vi och pratar och har roligt tills jag får panik...jag sitter fast med mitt pekfinger i en glasflaska! Det hela slutar med att jag och flaskan får gå på toan och tvåla in oss spoal med varmt vatten, som tur var gick vi ut ffrån toan åtskilda...
  2. Magnus och jag står i kön på ÖoB i Vimmerby, kön börjar gå framåt men inte jag.... jag har stått o pillat in ett finger i ett hål på godishyllan.- Jag sitter fast viskade jag till M...han bara tittar på mig och går framåt. Ok jag tog i lite o plopp där kom mitt lilla finger tillbaka...Undrar om jag fått stått kvar där ensam!
Nämen konstigare än så är jag väl inte!
Nu ska här städas lite för ikväll ska Gunilla och jag "plumpa" med dom med stort H!

Njut av solen och pilla inte där ni kan fastna//L8


    Fågelholkar och märkta nackar...

    Idag följde jag med Otto till skolan. Han var så nöjd! När vi kom till skolan var det väl en kvart kvar till det ringde in , han hängde in väskan och sa:
    -Mamma du kan vänta här inne så kommer jag snart.
    Sagt och gjort jag satt som en panelhöna på bänken och den ena efter den andra undrade:
    - Är du Ottos mamma?  Japp det är jag!
    Tills det plötsligt kommer en lite gullig tjej och naturligtvis frågar samma sak.
    Sen klämmer hon till med att:
    Otto kan vara ganska ordentlig!...och spela kula är han jättebra på! Jag satt där som en fågelholk och skrattade till högt och därmed gick hon säkert hem och sa:
    - Ottos mamma verkar vara helt ok! för att vara en skrattande fågelholk!
    Nu kommer det lite bilder från dagen:
    Ja de va min utsikt från bänken..
    rättstavning

    Hagadal
    lunch hann jag också med...



    Fågelholken får ingen bild på....dom flesta vet ju hur jag ser ut!

    ps...Otto hade ny jacka idag och typ 99 av 100 barn hade likadan( bra pris på Familyhouse) så när han kom in till sin förpassade mor sa jag:
    -Otto måste märka din jacka, hit med nacken....Otto drar upp håret i nacken och backa in mot mig!
    Inte du...JACKAN! :))  // L8

    fredag 23 mars 2012

    Varm och glad....

    Idag har sommaren varit och hälsat på oss....

    Jag som levt i en annan värld nu ett tag, under filtar och frusit och rullat ner så fort solen tittat in, hade problem när vi skulle ut med våra barn på förskolan idag. Jag klädde på en av dom stackars pojkarna både fleece, fleecefodrade överdragsbyxor.......när jag tittade på barnen som mina kollegor hjälp så hade dom väl kanske hälften av allt det.... men ordnade sig när jag kom ut fick jag en chock det var ju sommar ju!!! Jag har nog klätt MrX för mycket sa jag! Vi har klätt av honom sa mina kära kollegor och log, ett sån´t leende som sa : Lilla Lotta du kommer snart in i verkligheten igen:)

    Vi skulle ha börjat fortsättningkurs i bugg nu i veckan, men den blev inställd  så nu gick det motionstillfället också åt pipsvängen.....

    Ja det är lika roligt som det ger motion att bugga..det gör mig glad också och det gillar Magnus.
    jaaa...både ock att jag får motion och är glad.......

    Vi brukar nyttja denna motionsform tillsammans med våra goa vänner G o A, så nu är det planering för en helg i maj....dessa två filurer spelar vi plump ihop med också. Jag brukar nästan alltid bli "Plumpan" men var gör väl det...det gör mig glad!  Så vi får väl se om det blir nåt "hemma hos" tillsammans  snart.

    Nu blir det halv åtta hos mig och sen Antikrundan...... det är mogna program! Men dom gör mig glad!

    Syns i morgon folket//L8





    torsdag 22 mars 2012

    He make my day:))

    Otto är i särklass bäst på att utrycka sig !  han är en liten "ordbajsare" brukar jag säga till honom i bland<3  Men idag när han kom från skolan så riktigt ..he make my day !!
    Jag går in på hans rum o ger honom en kram:
    - Mamma du skämmer bort mig ju...
    - Du är väl inte bortskämd!
    - Jo med kärlek.........

    Ja blir man inte glad, varm, lycklig ALLT! när man hör sån´t......
    Min lille "ordbajsare" har gjort det igen.....over and out//L8

    onsdag 21 mars 2012

    energi kick...

    Det finns en handfull människor som ger mig lite extra energi när man pratar med dom....
    Ska inte rada upp dom!!!
    Men en av dom ska jag faktiskt berätta om här lite...
    Vi kallar henne Anne ( hon heter så), vi växte upp inte lång ifrån varandra i Mörlunda.
    Eftersom jag var en sån här ... " hälsa på grannar" unge så var mina kompisar i pensionåldern nästan allihopa. Jag gick runt lite och hälsade på, drack kaffe och pratade med dom och det var uppskattat.... Kaffe det lärde min pappa mig att dricka så fort jag föddes tror jag:))

    Min bästa "kompis" av alla grannarna var Otto ( japp där kom förklaringen till varför Otto heter Otto) han var en gammal taxichaufför, hans fru hette Gustrid!! Men det var Otto o jag som var kompisar. Vi pratade om vad som fanns på godishyllorna i affären, vi gick ut o rökte på trappan, vi fikade ja sån´t där som barn inte får va med om nu.....

    Nå väl...när jag började skolan träffade jag ju på Anne. Hennes mamma opappa hade ICA affären i Mörlunda. Många många minnen..... Vi var nog inte såna där superkompisar alltid,
    men vi drogs till varandra hela tiden hur det än var. Se´n har vi växt upp...och där någonstans blev vi såna där vänner ni vet som inte behöver prata varje dag utan allting känns naturligt även om det går ett halvt år... Hon har fått lyssna på mina problem för det är hon såååå bra på!!! Vi har samma humor, skrattar åt samma saker. Nu ska jag o Magnus åka till dom uppe i Spånga i april och umgås lite. Det ska bli så kul och jag vet att när jag kommer hem kommer jag att ha fått en stor dos av energi från henne. Skickar med en låt från den gamla goda tiden på Stationsvägen i Mörlunda....// L8


    First day of my life...

    Lite tisdagsmusik......som ny fast äldre

    tisdag 20 mars 2012

    Släpp fångarna loss....

    Tjohoo...idag är det vår!!! Jo 20:e mars varje år är det vår...
    Vårdagjämning! Natt o dag lika långa....

    Jo visst men vart är våren? Det blåser och är kallt överallt. Igår morse var det "aprilväder", bland det största som hände nästan under gårdagen. Jo då det stod med i Vimmerbytidningen så de så:))

    Det har tyvärr blivit vardagsmat att läsa i tidningar om folk som misshandlar, skjuter ihjäl varandra man liksom pratar inte om det längre .... och när det händer nå´t här i knutarna så blir ofta kommentarerna:
    - Jaha då har det kommit hit också!
    Vi får nog skärpa oss här i "Hultan" , vi ska väl  inte acceptera sån´t här och inte någonstans förresten men kan ju börja här kanske????  Ofta när man tänker att man ska skänka kläder, saker eller pengar och så tänker man så stort såååå långt bort! Jo jag tycker också att dom " där långt bort i stan" ska få hjälp... Men varför inte börja här i Sverige....

    Men i förra veckan kom ju rapporter om barnfattigdomen i Sverige... uteliggare har vi gott om också...

    Nu kan man ju kanskeundra vad barnfattigdom är?
    • Är det att inte ha Xbox 360, Nintendo DS m m
    • Inte kunna åka på solsemester, fjällsemester m m
    Eller är kanske barnfattigdom?
    • Att inte ha nån vuxen som bryr sig?
    • Att inte ha nån nån stans att bo
    • Fredagsmys!( ja jag tror inte alla barn har det tyvärr)
    Vilket skulle mest vilja ha av det här?
    Jag har en fråga till:

    Är det barn eller vi vuxna som tycker att vi är fattiga??   Kommentera gärna!

    Nä nu har jag varit så djup så nu ska jag ta mig upp till ytan igen......
    Jag vill bara säga till slutplädering.....Jag tycker inte att det är fel att ha spel, åka på semestrar och allt det där...men BARN GÖR SOM VI GÖR INTE SOM VI SÄGER! // Tjingling//L8

    GÅTFULLA FOLKET
    Av Beppe Wolgers - Olle Adolphsson

    Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land,
    detta land är ett regn och en pöl.
    Över den pölen går pojkarnas båtar ibland,
    och dom glider så fint utan köl.

    Där går en flicka, som samlar på stenar,
    hon har en miljon.
    Kungen av träd sitter stilla bland grenar
    i trädkungens tron.

    Där går en pojke, som skrattar åt snö.
    Där går en flicka
    som gjorde en ö av femton kuddar.
    Där går en pojke
    och allting blir glass som han snuddar.
    Alla är barn och dom tillhör det gåtfulla folket.

    Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land,
    detta land är en äng och en vind.
    Där finner kanske en pojke ett nytt Samarkand
    och far bort på en svängande grind.

    Där går en flicka, som sjunger om kottar,
    själv äger hon två.
    Där vid ett plank står en pojke och klottrar
    att jorden är blå.

    Där går en pojke som blev indian.
    Där, där går kungen av skugga runt stan och skuggar bovar.

    Där fann en flicka en festlig grimas som hon provar.
    Alla är barn och dom tillhör det gåtfulla folket.

    Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land,
    detta land är en gård och ett skjul.
    Där sker det farliga tågöverfallet ibland vackra kvällar
    när månen är gul.

    Där går en pojke och gissar på bilar,
    själv vinner han jämt.
    Fåglarnas sånger i olika stilar är magiska skämt.

    Där blir en värdelös sak till en skatt.
    Där, där blir sängar till fartyg en natt och går till månen.

    Där finns det riken som ingen av oss tar ifrån dem.
    Alla är barn, och dom tillhör det gåtfulla folket.

    lördag 17 mars 2012

    Stopp...stopp...stopp!!!

    Som vanligt brukar jag på lördagsmorgonen kolla lite på Nyhetsmorgon på 4.an, så andra koppen kaffe o jag vandrar in till soffan knäpper på och va spelar dom...THOR-LEIFS!! ja ni som läst min blogg innan vet ju vad som gäller.... STÄDA ...jag orkar väl inte städa idag är det en fin pik..har nån av er pratat med nån i tv produktionen ..... Nå väl inte nog med de ....
    Jag: - Magnus!!!! Bosse Thyrén från Mörlunda är med ju.....( M brydde sig väl lagom....)
    oj oj det blev för mycket för Lottas nostalgiska sinne.... en MörlundaBo ju;)
    Thor-Leifs (utan Bosse)
    Hur ska jag sortera upp de här nu då...
    kaffe
    So far so good... men de här blir det nog inte idag

    fredag 16 mars 2012

    Fredagsmyyyyys....

    .Nä jag har inte slutat blogga... men jag har inte varit aktiv på min laptop dom sista dagarna.
    Igår em tyckte jag mig se en liten ljusning i tunneln av sjukdomar. Men det skulle jag inte ha ropat HEJ!

    I går kväll ja vi kan säga vid kl 20.00 började ett öga kladda och svida och vara allmänt irriterande...
    - Ögoninflammation sa min käre sambo.
    Då blev jag såååå trött o sur på alltihopa så jag på vägen ut till badrummet slog näven i skåpet i hallen...
    Moget Lotta!! moget.....
    Men när jag tittade mig i speglen så var mitt öga rött som det rödaste och så satt det en liten gul kletig sak och hånlog åt mig i ögonvrån. Jag  var inte trevlig resten av kvällen det var jag inte...
    Och i dag på morgonen öppnade Lotta bara ett öga för det andra var igenklistrat av äcklig goja....
    VA SKA MAN GÖRA????? gå till coach kanske som är så poppis nu har jag hört...
    Hur som helst mår jag ganska bra just nu i skrivande stund( 15.20) peppar, peppar och alla kryddor!!!

    Får se vad fredagskvällen bjuder på....  det där med dans det verkar lika långt borta som ....

    Otto var hos Lisa och lekte efter skolan .man kan säga att dom har ett komplicerat förhållande dom där två...När han kom hem förrut sa han att Lisa och han börjat skriva "kärleksdagbok"...och när jag sa det blev jag sugen på kärleksmums mamma. Annars dumpar dom varandra typ varannan dag...lite gulligt är det ju:)  När jag hörde det där kom jag att tänka på när jag var liten. Man ringde åt varandra och frågade om chans...och min mamma glömmer väl aldrig när Gunnar och Bertil stod utanför fönstret hemma och ville ge mig tablettaskar.... de va kärlek på den tiden,,,,, Tuttifrutti var det och det älskar jag fortfarande synd bara att det blir näve av en ask.
    Ha ett bra fredagsmyyys folk//L8

    onsdag 14 mars 2012

    Nej, nej, nej........

    Har legat hela dagen.....va hjälper det att man bara vill skrika NEJ,NEJ inte nu igen.....

    Hostan håller på att skaka sönder mig, feber ger mig frossa, näsan behöver spray, hela kroppen skriker ge mig PANODIL!

    Har inte varit uppe på hela dagen, tur att Otto har varit hemma o servat mig.

    Inatt när jag låg i sängen och kroppen bara värkte..så kom jag på att mitt liv är ju nästan som att göra film just nu....
    Tagning!!(arbetar kanske en vecka om jag tur)....Bryyyyyt!!!(sjukdom kommer) ja så ska man se det positivt så är jag väl en STAR! eller inte....

    I min lilla värld så låter det väl  mer så här:

    Arbeta!!!  psykbryyyyt!  Arbeta..... den här filmen handlar om bara mig så jag har liksom huvudrollen.
    Men i den här världen är det så att tjänar mindre ju mer film man gör:((
    Hur som helst är jag ju intre ensam om den här sjukan har jag förstått...tänk vad skulle man göra utan Facebook då skulle man ju inte vem som är sjuk, lagat mat, varit ute med vovven m m .

    Influensan har kommit så är det och jag tänker inte säga välkommen....

    Nä nu ska lägga mig ner igen med nässprayen, näsdukar, vatten på nära håll.
    Ha en trevlig tisdagskväll, ni vet väl att tisdagen bara är en transportsträcka till helgen...//L8

    måndag 12 mars 2012

    Ramalama ding dong...

    Ja då var det dagen efter Melodifestivalfinalen! Rätt låt vann för en gångs skull...
    Innan spektaklet började på TV lyssnade vi på massor av gamla skivor här hemma...
    Otto va med och diggade och den han gillade mest blev den här:



    Söndagen har väl som vanligt varit en slappardag. Har börjat hosta och det gillar jag inte.

    Kvällen blir väl att ttta på TV... men jag säger som Otto det är ju där jag lär mig allt. Kanske skulle söka till Postkodmiljonären...hade alla rätt upp till 50.000 härom kvällen! Ja jag vet visst är jag allmänbildad och inte utbildad... men jag tror jag skulle tjäna mer pengar på min allmänbildning än en utbildning. Åhhh va det är skönt att ha ursäkter för det mesta...det känns liksom lite lättare då.
    ´Nu är biljetterna till Brolle Rock´n roll beställda också. Magnus (ja ni vet han vill inte vara med här  ju) och jag ska åka till Stockholm sista helgen i april. Vi ska umgås med min gamla barndomsvän Anne och hennes familj. Se´n blir det Brolle han är ju både snygger och bra...ser fram mot denna helg nu. Nu tycker jag ni ska klicka på videon och lyssna på ottos favoritlåt från igår kväll. man kan inte låta bli att" ramalama ding donga "jag lovar :)
    Gott slut på veckan o vi synes här om ni vill och vågar// L8


    lördag 10 mars 2012

    fiiiin besök!

    Malin
    Ooops! Fredagsbloggen blev visst inte av....
    lite uppdatering:
    I torsdagseftermiddag fick vi besök av Malin och det går inte att säga annat än att hon verkligen är Ottos favorit helt klart! Och hon är en bra flicka det är hon...
    Så mitt i all feber och snorpappersförbrukning fick Otto lite uppmuntran.
    Jag hade gjort köttfärscrepês till kvällen vilket alla runt bordet uppskattade!!
    Fredagen kunde jag gå till jobbet eftersom Malin var hemma hos Otto. Hemmagjord pizza och lite tv blev kvällens nöje.
    Men Otto blev sämre och det var inget nöje alls...han åt varken godiset eller pizza och då är han inte pigg:(

    Men nu är det lördag, vilket startade redan straxt efter kl 06.00 det går troll i att vara superpigg just lördagmorgonen...
    Men då finns ju kaffe som tuuuuur är! Se´n tog Malin och jag oss en tur  Mörlunda och hälsade på mormor Lisbeth. Det är fortfarnde så konstigt att min lilla pappa inte kommer fram och skrattande säger: -jasså har vi finbesök! ( när Malin kommer på besök då är det finbesök liksom hon bor ju sta´n hon ju) Jag saknar min pappa mycket och sen han dog i december har så mycket minnen från det att jag var liten kommit fram.Och det är bara ljusa minnen av min pappa: hans humor, lugnet och omtanken. Men så är livet .......
    Nu har Malin rest tillbaka till sta´n!
    Så nu åkte dammsugaren fram tillsammans med Thorleifs JAAA! ni läste rätt de finns inget bättre att städa till. Sist jag spelade Thorleifs och städade av lite satt Otto vid datorn och rätt som det var hörde jag -" gråt inga tårar.." från hans mun.
    -men Otto kan du den?
    - Det är väl inte så konstigt du spelar ju jämt den....
    Samma man som gav kommentaren: -Har du kommit i en 50-årskris?
    tyckte att jag skulle börja blogga lite om dansen...det kommer A.H det kommer:)
    Nu säger jag trevlig helg och heja den som vinner på Mellon i kväll//L8

    torsdag 8 mars 2012

    ..de sitter liksom i smaken....

    Torsdagmorgon....
    Jag: - Otto vill du ha varm macka me ost ?
    Otto: - Ja det var länge se´n hör jag inifrån hans säng.

    Efter 10 min kommer han ut sätter sig vid bordet och börjar äta.... en tugga tittar på mig och  ser ut som han tuggar på det äckligaste han haft i munnen.
    Jag: - Var det inte gott?
    Otto: -Det sitter liksom i smaken mamma....och mitt huvud bränns.
    Nä nä tänker jag....INTE  sjuk!!!!  Vi tar en temp.....38,1(under armen) ååååååhhhhh......

    Otto: - Jag kan va hemma själv mamma! ( har han sett mina senaste löner pojkstackar´n)

    Jag: - Jag blir hemma hos dig det vet du väl! ( hjärnan arbetar...måste ringa jobbet....Anette vill säkert jobba...åhhh vi som skulle börja medpåskpyssel i dag...SLUTA LOTTA DIN POJK ÄR SJUK!!!!

    Otto han går och bäddar ner sig o tänker säkert " mig lurar hon inte"

    LILLE .....KLAPPARDAGEN!

    -10,8 grader imorse när  jag  klev upp.... brrrr...Tog  cykeln  och  åkte till jobbet.
    Mina lår kändes som kycklingben, ja så där äckligt knottriga  när jag kom fram.

    Se´n har mina ögon börjat rinna när jag cyklar och det är kallt....
    När jag var liten tyckte jag det var läskigt när "tanter" kom in i affärer och ögonen och näsan rann på dom för det var kallt ute. Jag ska ha cyklop på mig...

    Det är mycket som tllhör den här "åldern" tycker jag!!!
    • Var hos doktorn för min knöl på hälsenan. Det var kronisk hälseneinflammation sa han. "kan bli så i den här åldern" sa han
    • Värmen som kommer smygande från tårna och stiger till hårfästet och bränner i hela kroppen. - Grattis! säger mina väninnor den är gratis!!! "det är så i den här åldern Lotta! klämmer dom till med sen.
    • Ringde " gyn" och rådfrågade om diverse småproblem. -När var du född? frågade hon.-62 svarade jag. - Men du! sa hon så är det i början på" den här åldern"......
    • Var hos min mamma förra veckan en dag. - Men! har du börjat bli ljus i håret igen? frågar hon efter att ha studerat luggen på mig närvi sitter o fikar o har det trevligt. -Nääää....jag är gråhårig där säger jag och tittar på min mamma som är 86 år och knappt har nått grått hår.Dåå... säger hon -Men är det inte lite tidigt i " den åldern"....
    VARFÖR KAN INGEN SÄGA NÅT POSITIVT OM "den här åldern"????

    ÅLDERN ÄR JU BARA SIFFROR....ELLER????
    Ha en skön onsdagskväll//L8

    onsdag 7 mars 2012

    halv åtta hos mig???

    En ganska vanlig dag i dag:
    • Morgonkaffe
    • Kaffe efter frukost på jobbet
    • Kaffe efter mat och vila på jobbet( ja vi har det)
    • Kaffe nu....  och typ en kopp till....

    Nä inte skulle det passa att ha " halv åtta hos mig".......

    tisdag 6 mars 2012

    Måndag är så mallig först han är.....

    Kanske ska presentera mig och min kära jag har runt omkring mig....
    Ja det är ju då först främst JAG! och min sambo Magnus han vill inte vara med i bloggen...men va säger ni klart jag måste ha honom med ju. Sen har vi den ständigt inneboende Otto som gör att vi vet var öronen sitter, han kan minsann både det ena och det andra och mest sånt som jag inte fattar nåt av...pokemon,yttregalaxer  m m , men han är smart:) (gener från sin mamma).
    Henke han är" periodare" alltså han bor hos oss varannan vecka.Snäll pojk e de! Kanske därför han fått en sån tjej som Emma. Ja så kommer då en rad med avkommor här: Mina: Malin bor i Jönköping o pluggar till civilekonom, Anton jobbar på Rusta lager i Nässjö där han bor. Magnus:Sofie bor  Motala läser till journalist och sen har vi Emelie hon bor med sin pojkvän här i Hultsfred, hon kommer hem ibland och berättar roliga historier:)


    Ett rätt trevligt gäng faktiskt!! Den enda jag törs lägga in bild på är Otto....

    Idag har det varit  måndag hela dagen.....

    söndag 4 mars 2012

    Starten har gått...

    Starten för min nya blogg gick samtidigt som starten för Vasaloppet kl 8,00!
    Lugnt och skönt hemma i soffan utan is i skägget....

    Nu har dom första gått i mål....och här sitter jag fortfarande efter drygt 3,5 timmar!

    3,5 timmar ska det ta så lång tid att göra en blogg......

    Det enda jag har gemensamt med dom där sportfånarna på tv är att jag stavar lika bra som dom!! Ja det gör jag.... känns bra tycker jag tänk att ha nå´t gemensamt med dom ialla fall...
    nu får vi se hur fortsättningen går? När går jag i mål med bloggen? Jag åter kommer i kväll får vi se... Ha det bra.... // L8